Vreeswijk Authentieke Dag 4-09-2021

Vertel ons waar we je met je NSU kunnen bewonderen en vertel achteraf hoe het was.

Moderator: Bestuur

Gebruikersavatar
Sjaak Zonruiter
Berichten: 1415
Lid geworden op: 29 okt 2005, 11:48
Locatie: Ridderkerk, NL

Vreeswijk Authentieke Dag 4-09-2021

Bericht door Sjaak Zonruiter »

Afbeelding

Beste liefhebber,

U heeft volgens onze gegevens eerder meegedaan aan ons evenement de Authentieke Dag Vreeswijk.

Na een lange periode van onzekerheid kunnen wij u melden dat het er naar uitziet dat de Authentieke Dag Vreeswijk op zaterdag 4 september 2021 doorgang kan vinden!

We zijn dan ook begonnen met de voorbereidingen van dit evenement. Meer informatie kunt u vinden op onze website:http://www.authentiekedagvreeswijk.nl/

De organisatie zorgt, in overleg met de gemeente, voor een aangepaste veilige editie. Deze zullen wij aanpassen aan de in september geldende regels. Wij zullen u 1 week van tevoren inlichten over de aanpassingen. Als die er nog zijn in en in vergelijking met voorgaande edities.

Wij gaan weer zorgen voor een gezellige dag voor alle bezoekers en deelnemers. Voor de deelnemer hebben we een prachtige tocht door de omgeving en de ervaring van de authentieke sfeer van ons dorp.

Mocht u deze editie mee willen doen, dan vernemen wij dat graag van u. In verband met het beperkt aantal deelnemers verzoeken wij u om zo snel mogelijk in te schrijven via onze website.

Wij hopen iedereen weer te mogen begroeten op zaterdag 4 september! En de 11e editie mede dankzij uw aanwezigheid weer een succes te maken.

Met vriendelijke groet,

Namens de organisatie van de Authentieke Dag Vreeswijk,
Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.
Drank halveert je leven, maar je ziet dubbel zoveel


Quickly 1954 voor en na

442
443
Plaats reactie