FEHAC Kortingsbon Concours d'Élégance Apeldoorn

Een forum waar leden onderling berichten kunnen uitwisselen.

Moderator: Bestuur

Gebruikersavatar
Secretaris
Berichten: 163
Lid geworden op: 29 okt 2005, 10:57
Locatie: Delfgouw, NL
Contacteer:

FEHAC Kortingsbon Concours d'Élégance Apeldoorn

Bericht door Secretaris »

FEHAC schreef:Beste leden,

Op 4 en 5 september aanstaande vindt voor de 9e keer het Concours d' Élégance “Paleis Het Loo” te Apeldoorn plaats. Dit top evenement, dat uitgroeide tot Neerlands meest bezochte klassieke automanifestatie, omvat wederom een programma waar zelfs de meest verwende connaisseurs van zullen watertanden.

Zeer bijzondere auto’s zijn al aangemeld voor het Concours. Organisator Classic Event is er wederom in geslaagd een aantal prachtige merken naar Apeldoorn te halen. Alfa, Jaguar en Vredestein, alsmede Chopard en kledingmerk Gant zullen hun collectie op het Apeldoornse gras van Paleis Het Loo tonen. De nieuwste aanwinst in deze indrukwekkende lijst is Maserati. Een ding staat daarmee vast: het eerste weekend van september belooft een waar autofeest te worden. Ook Autovisie zal wederom van de partij zijn met het Nationaal Concours. Het thema van het Nationale Concours is dit jaar sportwagens, GT’s en sportieve sedans.

Toegang met 10% korting
Om toegang te verkrijgen tot het evenement moet u wel een kaartje kopen bij de kassa. De toegangsprijs bedraagt € 20,-. Maar via de FEHAC is er een kortingsbon van € 2,-. Zie de bijlage. De kortingsbon is ook te downloaden via de website http://fehac.nl/images/stories/bestande ... egance.pdf

Meer informatie over het Concours d’Elegance te Apeldoorn vind u op de website www.concourselegance.com

Met vriendelijke groet,

Willeke Wallet,
FEHAC secretariaat.
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten